Захід «Як підтримати себе в умовах війни»

Педагоги КЗ «Роганський академічний ліцей» 25 травня 2023р. взяли участь у заході «Як підтримати себе та інших в умовах тривалої повномасштабної війни», який проводила Громадська організація "Центр інноваційної освіти "Про.Світ".

Під час етеру було обговорено про виснаження від тривалої повномасштабної війни та практики самопідтримки для відновлення емоційного ресурсу. Також у фокусі уваги буде вплив втоми та емоційного "оніміння" дорослих на психоемоційний стан дітей.

Експертка Наталія Пилипенко поділилася практиками опановування емоцій у критичних ситуаціях та розповіла,як вчасно помітити момент, коли дитині чи дорослому може бути потрібна психологічна допомога, а також як діяти, коли це вже трапилося.

Наталія Пилипенко – аналітично орієнтований психолог, юнгіанський пісочний терапевт, арттерапевт, педагог. Членкиня ГО «Центр психологічної допомоги «Конфіденс», Української спілки психотерапевтів, Національної психологічної асоціації, Всеукраїнської Арттерапевтичної Асоціації. Голова відокремленого підрозділу Всеукраїнської Арттерапевтичної Асоціації в Полтавській області. Ведуча психологічних груп та тренінгів для дітей, підлітків та дорослих. Засновниця родинного центру розвитку «Чарівний Ключик».

Інформація про цей захід буде корисною усім, ознайомитися з матеріалами можна тут: стаття з авторськими матеріалами та відео-запис.

Наталія Пилипенко / «Як підтримати себе та інших в умовах тривалої повномасштабної війни»

Кiлькiсть переглядiв: 92