Всеукраїнська акція «Не рубай ялинку»

Відомо, що ялинка є необхідним атрибутом новорічного свята. Кожен рік мільйони людей встановлюють у своїх домівках новорічні ялинки, деякі з метою радості для дітей, інші – для створення святкової атмосфери. Проте ніхто не замислюється про те, яку ціну за це платить природа.

Напередодні Нового року учні Роганського академічного ліцею традиційно приєднуються до акції «Збережи / не рубай ялинку» . Цей захід спрямовано на екологічне виховання учнів, оскільки сучасні реалії ставлять гострі питання щодо взаємодії людства з природою.

Акція, яка є щорічною для нашого закладу, призначена для запобігання вирубці молодих хвойних дерев та формування в учнів відповідального ставлення до збереження природних ресурсів. Ми ставимо перед дітьми завдання розвивати творчість та креативність, пропонуючи їм зануритися у світ фантазії та створити свою власну екологічну диво-ялинку. Вибір матеріалів необмежений.

У цьому році ми побачили неймовірну кількість чудових робіт із паперу, новорічної мішури, шишок, жолудів, а також різних круп'яних виробів та ниток. Паралельно з акцією, учні створювали різдвяні букети та віночки з окремих гілочок ялинки, демонструючи, що такі мініатюрні різдвяні композиції можуть створювати святковий настрій, замінюючи великі ялинки та сприяючи зменшенню проблеми масового вирубування хвойних дерев.

Учні нашого закладу унікальним способом вносять свій власний внесок у припинення винищення дерев та надають можливість кожному зрозуміти, що любов до природи є ключем до чистого навколишнього середовища та здорового майбутнього для наступних поколінь.

Насолоджуйтеся переглядом наших творчих робіт та заряджайтеся святковим настроєм!

/Files/images/2023/adyalinka/2023-12-25-[18-39-05].jpg

/Files/images/2023/adyalinka/2023-12-25-[18-36-27].jpg

/Files/images/2023/adyalinka/2023-12-25-[18-39-21].jpg

/Files/images/2023/adyalinka/2023-12-25-[18-39-36].jpg

Кiлькiсть переглядiв: 89