Перемога у Всеукраїнському конкурсі «Моя країна – Україна!»

Нещодавно пройшов обласний етап Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!». Організаційно-методичне забезпечення проведення Конкурсу здійснює Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України..

Конкурс проводиться щорічно з метою формування в учнівської молоді активної життєвої позиції та готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни; розвитку пізнавальних процесів у дітей, зокрема: уяви, сприйняття, уваги, мислення; формування екологічної культури. Завданнями конкурсу є подальший розвиток фотоаматорства серед учнівської молоді та популяризація та пропаганда кращих робіт юних фотоаматорів.

Цього року конкурс проводився за номінаціями: «Пейзаж», «Натюрморт», «Жанрове фото», «Пам’ятки архітектури», «Живий світ (фото тварин і рослин)», «Експериментальне фото», «Репортажний портрет». Журі оцінювало тільки авторські роботи (тобто зроблені власноруч, індивідуально, самостійно, не викачані з Інтернету) за наступними критеріями: яскравість і виразність роботи; оригінальність задуму; рівень майстерності; пізнавальне та виховне значення роботи; власна творча неповторність; ступінь емоційного впливу; відповідність темі номінації і загальній ідеї Конкурсу.

Робота Володимира Астапєєва «Нірвана» в номінації «Пейзаж» здобула друге місце. Фото учня 8-Б класу Роганського академічного ліцею стало одним з кращих серед 1385 робіт.

Вітаємо нашого переможця та бажаємо своїми здобутками наближаючи заповітну мрію – перемогу нашого народу.

/Files/images/2024/АСТАПЄЄВ_Володимир.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 63