Перемога у Всеукраїнському конкурсі «За нашу свободу»

Нещодавно пройшов Всеукраїнський конкурс творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу», який проводиться щороку Українським державним центром позашкільної освіти до Дня захисників України.

Метою конкурсу є надання моральної підтримки воїнам, розвиток почуття патріотизму та відповідальності за майбутнє своєї держави, виховання любові до рідного краю, родинного вогнища та національної культури, розвиток і підтримка здібних, обдарованих і талановитих дітей.

Цьогоріч Конкурс проводився у двох номінаціях: «Поезія» та «Образотворче мистецтво», присвячені значущим подіям захисту України. Глибина думок, громадська позиція дітей та їх недитяче ставлення до подій, які відбуваються на території нашої держави, дуже вразила організаторів та журі конкурсу. Майже в кожному вірші нашим захисникам лунали слова вдячності за можливість жити в рідній Україні, прохання щоб кожний воїн повернувся додому живим; об’єднує всі вірші бажання найскорішої перемоги.

Учениця 10 класу КЗ «Роганський академічний ліцей Роганської селищної ради Харківського району Харківської області» Анна Псюрник представила на цей конкурс свій вірш під назвою «24 лютого. Світанок» та виборола І місце в номінації «Поезія». Ця робота стала однією з кращих серед 1535 з 22 регіонів України.

Вітаємо нашу переможницю та її керівника Зібарову Людмилу Миколаївну й бажаємо творчого натхнення та здобутків у всіх починаннях.

/Files/images/2024/Псюрник Анна.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 46