Абсолютна перемога у конкурсі для туристів і краєзнавців

І знову КОНКУРС! Звучить захопливо!!!

Цього разу з альпінізму, спортивного туризму та історії українського козацтва, метою якого стало заохочення дітей та дорослих дізнаватися більше про свою країну та світ. Створюючи стимул для подорожей та вивчення нових місць, конкурси такого типу сприяють розвитку туризму як суспільного явища.

«Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради у січні оголосила перший в цьому році конкурс такого напрямку, а з 5 по 25 січня 2024 року проводила комплексну онлайн-вікторину зі спортивного туризму, альпінізму та краєзнавства.

Наш ліцей у цьому змаганні представляли учні 8-9 класів, а саме: Астапєєв Володимир, Любарський Олексій, Орос Вікторія, Набок Артем, Петрусенко Марія, Огурцова Олена, Заярний Дмитро, Глупак Євгеній.

А всього учасників було більше 200.

Під час онлайн-вікторини учням пропонувались різноманітні питання зі спортивного туризму, альпінізму, історії українського козацтва. Цікавий підхід до конкурсу стимулював учасників не лише шукати відповіді, але й активно засвоювати інформацію. Така форма дозволила поглиблено ознайомитися з темою туристичного спорядження та його історії, що виявилося корисним для всіх учасників, як професіоналів у галузі туризму, так і просто любителів подорожей. Конкурс сприяв збагаченню знань та розвитку креативного мислення учнів.

Чи вдалося учасникам подолати ці цікаві завдання? Так!!!

Вітаємо

абсолютного переможця (0 помилок) - ученицю 9-А класу Огурцову Олену (керівник Загорська Оксана Володимирівна),

переможців (декілька незначних помилок), учнів 9-А класу, керівником яких також є Оксана Володимирівна: Петрусенко Марію та Заярного Дмитра;

лауреатів Набока Артема та Любарського Олексія, керівником яких є Гнедко Анна Миколаївна.

Інші наші учні нагороджені грамотами за активну участь.

Бажаємо нових перемог!!!
Всім учасникам успіхів та незабутніх пригод у подорожах і дослідженнях!!! Нехай ваші зусилля приносять радість, нові знайомства та пізнавальні враження!!!

/Files/images/2024/20240208-tur/Огурцова Олена.jpg

/Files/images/2024/20240208-tur/Заярний Дмитро.jpg

/Files/images/2024/20240208-tur/Петрусенко Марія.jpg

/Files/images/2024/20240208-tur/2 Любарський Олексій.jpg

/Files/images/2024/20240208-tur/2 Набок Артем.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 62