Фестиваль ораторського мистецтва 2023

/Files/images/2023/ФОМ-2023 РАЛ.JPG

КЗ "Роганський академічний ліцей" вже вкотре бере участь у Харківському обласному Фестивалі ораторського мистецтва, що проводиться щороку з нагоди Дня української писемності та мови на виконання Обласної програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2019 – 2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 06 грудня 2019 року № 817-VІI (XVІІІ сесія VІІ скликання).

Цього року Фестиваль проводиться за темою «Живе лиш той, хто не живе для себе, хто для других виборює життя (В. Симоненко)» та дистанційно через воєнний стан в Україні. Його мета - виявлення та підтримка лінгвістично обдарованих дітей, сприяння розкриттю їхнього таланту, розумових здібностей, формування в учнів громадянської, соціальної та загальнокультурної компетентностей, виховання почуттів національної гідності й патріотизму.

Цього року ліцей на конкурсі представляє Ксенія Курілова - учениця 11 класу, її керівник - Кецова Вікторія Тихонівна.

З 02 по 11 жовтня 2023 року у КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» буде організовано роботу Журі Обласного фестивалю ораторського мистецтва в дистанційному форматі для визначення переможців та лауреатів.

Підтримати нашу конкурсантку можна переглядами, лайками та коментарями на YouTube-каналі Ліцею:
Харківський обласний фестиваль ораторського мистецтва 2023
Кiлькiсть переглядiв: 24