Подяка від Української федерації «Спорт заради розвитку»

25 вересня 2023 року, Українська федерація «Спорт заради розвитку» відзначила подякою КЗ «РОГАНСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ» за активну участь у Всеукраїнській онлайн-руханці в рамках проведення фестивалю «Назустріч Успіху», що реалізовується нею спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» в рамках Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна».

Основною метою Проєкту є допомога в інтеграції та адаптації дітей та батьків/опікунів із числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та дітей з особливими освітніми потребами в місцеві громади засобами фізичного виховання та спорту з використанням концепції «Спорт заради розвитку». Проєкт впроваджується у 20 областях України.

Спорт і фізична культура завжди були частиною життя ліцею, пріоритетом напрямків його роботи. Тому, учні та вчителі з великим задоволенням приєдналися до тисячі учасників з різних куточків України, щоб взяти участь у різноманітних фізичних вправах, змаганнях, майстер-класах, заходах.

Олімпійський тиждень в нашому ліцеї продовжено на місяць та разом зробимо кожен урок фізичної культури захоплюючим і неповторним!

/Files/images/2023/КЗ РОГАНСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 84