Всеукраїнська онлайн-руханка

13 жовтня 2023 року, учні та вчителі КЗ "Роганський академічний ліцей" віддані спорту, фізичній та психологічній стійкості, взяли участь у захопливій події. Їхня активна участь в Всеукраїнській руханці дала їм можливість ознайомитись із практичними вправами, спрямованими на надання психосоціальної підтримки та психологічної допомоги.

/Files/images/2023/2023-10-18-[19-05-41].jpg

За це Українська федерація "Спорт заради розвитку" висловила щиру подяку КЗ "Роганський академічний ліцей". Їхня активність стала невід'ємною частиною Всеукраїнської онлайн-руханки, який відбувся в рамках фестивалю "Назустріч Успіху." Цей фестиваль був організований спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та за підтримки Державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти" в рамках Всеукраїнського проєкту "Єдина Україна".

Основною метою цього проєкту є допомога в інтеграції та адаптації дітей, батьків та опікунів, включаючи внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та дітей з особливими освітніми потребами, в місцеві громади. Ця мета досягається через фізичне виховання та спорт, використовуючи концепцію "Спорт заради розвитку." Проєкт успішно впроваджується в 20 областях України.

Для нашого ліцею спорт та фізична культура завжди були важливою частиною діяльності та пріоритетними напрямками. Тому з великим захопленням учні та вчителі приєдналися до тисяч інших учасників з різних регіонів України, щоб разом взяти участь у різноманітних фізичних вправах, змаганнях, майстер-класах та заходах, які сповнені ентузіазму та спільної дії.

/Files/images/2023/2023-10-18-[19-08-01].jpg

Кiлькiсть переглядiв: 98