Наші змістовні осінні канікули: майстер-класи (частина 2)

Продовжуємо розповідати про заходи, які проводилися під час цьогорічних осінніх канікул.

Одним з напрямків культурного спрямування, підтримки фізичної сили в поєднанні з мистецтвом, став майстер-клас з хореографії. Тут дуже важливо не тільки підготувати дітей до виступів на великій сцені, познайомити з різновидами стилів та напрямків, але й допомогти їм зростати особистостями, розвивати різні навички та цінності, тому за мету ставили також і навчити спілкуванню в колі однолітків. На нашу думку, діти здобули запланований результат, а з майстер-класу виходили в прекрасному настрої, з новими знайомствами та друзями.

/Files/images/2023/osnn_kankuli_2023/Зображення11.jpg

/Files/images/2023/osnn_kankuli_2023/Зображення10.jpg

І не могли ми оминути майстер-клас для наших любителів активного способу життя – спортивний. Це джерело позитиву та гарного настрою, тим паче в наш не простий час, він допомагає перезавантажитися, покращити своє самопочуття, позбутися низки хронічних захворювань, підтримати фізичну форму, покращити поставу та зміцнити імунітет. Загалом заняття спортом дозволяють і дорослим і дітям підвищити впевненість в собі та зняти напругу після буденних справ. Діти в цей раз надали велику увагу вправам з м’ячем, які спрямовані на координацію та вправність. Кожен мав нагоду поділитися своїми вміннями та навичками. Загалом, як завжди, діти від майстер-класу отримали море позитиву та гарного настрою.

/Files/images/2023/osnn_kankuli_2023/Зображення7.png

Одним з нових та неочікуваних для нас заходів, став майстер-клас із зачісок. Ми вірішили провести такий суто дівочий день краси. Дівчата мали нагоду ознайомитися із плетінням 3-х та 5-ти прядних колосків. Було складно, скажемо чесно, але і дуже цікаво. Робити вийшли дуже гарні.

/Files/images/2023/osnn_kankuli_2023/Зображення6.png

/Files/images/2023/osnn_kankuli_2023/2023-10-30-[14-44-42].jpg

Завершальним етапом наших творчих осінніх канікул, став святковий майстер-клас з поробок до Хелловіну. Традиція відзначати День Усіх Святих в нашій країні прижилася нещодавно, на відміну від батьківщини цього свята — Великобританії. Сьогодні Хелловін популярний не тільки у Великобританії, Північній Америці, Європі, а й у нас. Чим саме цікаве це свято? Тут політ фантазії не обмежений, можна зробити будь яку поробку, з будь чого, але звісно найчастіше всі діти бажають виготовити світильника Джека з гарбуза. Роботи наших дітей завжди оригінальні, барвисті та не передбачувані. Ними можна милуватися вічно. Фантазія – це друге ім’я Хелловіна, тому саме осінні наші канікули стали часом для зайняття творчістю.

/Files/images/2023/osnn_kankuli_2023/2023-10-30-[18-48-30].jpg

Кiлькiсть переглядiв: 111