Перемога на ІІ (обласному) етапі Малої академії наук України

З 16 січня по 25 лютого 2024 року у дистанційному форматі пройшов ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Цей етап організовано в 70 секціях 12 наукових відділень.

На цьогорічний розгляд журі було подано 515 науково-дослідницьких робіт учнів-переможців районних (міських) етапів, що є значним зростанням порівняно з попереднім навчальним роком (369 робіт).

З об'єднаних територіальних громад Харківської області надійшло 90 дослідницьких робіт (серед яких три від учнів КЗ "Роганський академічний ліцей"); від районів міста Харкова – 235; від закладів професійної (професійно-технічної), фахової підготовки, закладів освіти обласного (міського) підпорядкування у межах Харківської області – 190.

Інтелектуальні досягнення та наукові роботи учасників ІІ етапу оцінювали понад 180 педагогічних та науково-педагогічних працівників провідних закладів вищої освіти, науково-дослідних і профільних установ України.

Згідно з результатами конкурсу було визначено 288 переможців, серед яких 3 здобувачі освіти КЗ "Роганський академічний ліцей":

Антонов Антон (10 клас),
Огурцова Олена (9-А клас),
Єгоров Руслан (11 клас).

Вітаємо наших учнів та їх наставників - педагогів ліцею:
Пащенко Юлію Валентинівну,
Пушкар Ірину Іванівну,
Гнедко Анну Миколаївну.

Наші учні та їх учителі регулярно беруть участь у конкурсі-захисті Малої академії наук України. Цей конкурс - не лише випробування знань старшокласників, але й важлива можливість показати свою креативність, наукову обізнаність та вміння працювати поза шкільними програмами. Кожен учасник отримує можливість працювати над власним проєктом під наставництвом наукового керівника, що сприяє розвитку аналітичного мислення, творчості та самостійності. Участь у МАН дозволяє нашим учням представити свої роботи та наш заклад на різних рівнях - від шкільного до обласного та Всеукраїнського. Це важлива подія для розвитку наукових інтересів учнів і внесення їхнього вкладу у наукову спільноту.

Дорогі учні та вчителі! Ви є прикладом для всієї нашої шкільної родини, демонструючи не лише високий рівень навчання, але й результати наполегливої праці. Ваші досягнення свідчать про те, що немає неможливих завдань для тих, хто готовий працювати наполегливо та не зупинятися на шляху до успіху. Бажаємо подальших успіхів всім ліцеїстам. Нехай ваші дослідження будуть цікавими та корисними, а ваші зусилля будуть відзначені заслуженою увагою та визнанням!

Кожен рік участь у конкурсі-захисті Малої академії наук України стає новим викликом та можливістю для наших учнів продемонструвати свій талант та професіоналізм. Це не лише сприяє їх особистісному зростанню, але й внеску у розвиток науки в цілому. Ваша готовність та впевненість в собі є запорукою подальших досягнень.

Ми пишаємося кожним з вас і віримо у ваш потенціал. Нехай ваші мрії завжди будуть великими, а досягнення - незліченними. Нехай кожен день приносить нові здобутки і перемоги, а ваші зусилля завжди оцінюються належним чином. Бажаємо вам великих успіхів у подальших наукових дослідженнях та в усіх життєвих починаннях!

Разом ми будуємо майбутнє, яке належить саме вам. Спільно ми зробимо більше, досягнемо більшого і зробимо наш світ кращим місцем для життя. Нехай ваші перемоги будуть відображенням вашої сили та наполегливості. Бажаємо вам великих здобутків і безмежного натхнення!

/Files/images/2024/man_2024/Агрономія.jpg

/Files/images/2024/man_2024/Геоінформаційні-системи.jpg

/Files/images/2024/man_2024/Прикладна-макро-та-мікроекономіка.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 34